söndag, september 12, 2010

Solrosfrön och mörk choklad!

Snäll som jag är tog jag på mig uppgiften att prova några av mina favoriter; nämligen solrosfrön och mörk choklad.

Min favorit när det gäller solrosfrön var helt neutrala solrosfrön. Men jag tänkte ändå att jag skulle testa lite olika varianter så jag köpte en påse rostade och saltade solrosfrön och även pumpakärnor för att kunna se om det var ännu godare. Men tyvärr blev jag besviken.. de rostade och saltade solrosfröna var ingen höjdare för mina smaklökar. Inte heller pumpakärnorna som hade en konstig eftersmak.

Men jag hade fått tag på på oskalade rostade och saltade solrosfrön från USA. Det var fantastiskt gott!! Älskar speciellt den med "ranch-flavor".

Min favorit när det gäller chokladen förblev den jag hade innan; nämligen Marabou Premium 70 % Cocoa Mint. Så otroligt gott för att vara mörk choklad. Även Lindt - a Touch of Sea Salt är fantastiskt god. Men Lindt -Caramel Intense var inte det minsta god.. alldeles för söt med en konstig kolasmak...

Så vinnarna i det här testet för blir naturella solrosfrön, oskalade solrosfrön från USA och Marabou Premium 70 % Cocoa Mint och Lindt - a touch of Sea Salt.

1 kommentar:

Unknown sa...

Du har mycket bra smak! :D